Päivän vieras

Kulttuuritalo Laikku aukeaa Tampereella lauantaina, Jaakko Laurila vieraana

Kulttuuritalo Laikku aukeaa Tampereella lauantaina, Jaakko Laurila vieraana

Vanhan kirjastotalon rakennus Tampereella avataan uudistuneena Kulttuuritalo Laikkuna. Avajaiskarnevaali pidetään lauantaina 28.4. Tapahtumassa Laikku ottaa ohjelmallaan haltuunsa kulttuuritalon lisäksi ympäröivän puiston sekä kevään aikana remontoidun Laikunlavan klo 10−18.

Kaiken ikäisille suunnatussa tapahtumassa voi kohdata yleisön joukossa kulkevia sirkustaiteilijoita, liikkuvia taideteoksia ja satuhahmoja. Laikunlavalla ja Laikun Musiikkisalissa on luvassa konsertteja, tanssia ja esityksiä koko päivän. Esiintyjinä nähdään mm. Paleface, etno-Emma-voittaja Maija Kauhanen, lastenmusiikkiyhtye Orffit, Eila Roine, Nukketeatteri Taiga-Matto, Sorin sirkuksen lapset, Wärjäämön ja Vimmartin bändit Grilli ja Itämainen coctail sekä paljon muita.

Iltapäivällä yleisöä tanssittaa Pispalan Sottiisi, Indian Dance Festival sekä Kehitysvammaisten tukiliitto.

Jaakko Laurila Tampereen kaupungin kulttuuripalveluista vieraili lähetyksessä juttelemassa nyt avattavasta Laikusta!

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>