Päivän vieras

Hummeria, simpukoita, erikois-lohta... Jani Salmela tuo maailman meret Masuuniin

Hummeria, simpukoita, erikois-lohta... Jani Salmela tuo maailman meret Masuuniin

Tamperelainen perinteikäs ravintola Masuuni navigoi merellisempään suuntaan. Uusi keittiömestari  Jani Salmela on painottanut uudella menulla kala- ja äyriäispainotteiseksi - joskin myös muiden ruokien ystäviä on ajateltava.

Salmela uskoo, että järvien ympäröimässä ja kalarikkaassa Tampereen kaupungissa on ollut ilta-aikaan palvelevan kalaravintolan kokoinen aukko. Masuunissa tyhjiö halutaan täyttää.

SUN Radion aamulähetyksessä vierailleella Salmelalla riittää tarinoita monista maailman merikeittiöistä!

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>