Akaan nuorille tekemistä perjantai-iltaisin! Arttu Käpylä ideoi Tuunauspajan RengasCenteriin


Akaassa startataan perjantain tuunausiltoja nuorille RengasCenter Akaan valvotuissa tiloissa. Ensimmäinen kokoontuminen ja suunnittelutilaisuus järjestetään paikalla torstaina 4.10. Mukaan toivotaan paitsi nuoria, myös aikuisia olemaan toiminnassa mukana ohjaamassa ja tukemassa.

Arttu Käpylälle idea toimintaan lähti Toijalassa taannoin järjestetystä päihdeillasta, jossa kerrottiin mm. Pirkanmaan nuorten paikka paikoin hälyyttävästäkin tilanteesta. Arttu Käpylä vieraili SUN Radion aamulähetyksessä Ilkka Lahden vieraana tiistaina. Kuuntele!

 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>