Päivän vieras

Akaan nuorille tekemistä perjantai-iltaisin! Arttu Käpylä ideoi Tuunauspajan RengasCenteriin

Akaan nuorille tekemistä perjantai-iltaisin! Arttu Käpylä ideoi Tuunauspajan RengasCenteriin

Akaassa startataan perjantain tuunausiltoja nuorille RengasCenter Akaan valvotuissa tiloissa. Ensimmäinen kokoontuminen ja suunnittelutilaisuus järjestetään paikalla torstaina 4.10. Mukaan toivotaan paitsi nuoria, myös aikuisia olemaan toiminnassa mukana ohjaamassa ja tukemassa.

Arttu Käpylälle idea toimintaan lähti Toijalassa taannoin järjestetystä päihdeillasta, jossa kerrottiin mm. Pirkanmaan nuorten paikka paikoin hälyyttävästäkin tilanteesta. Arttu Käpylä vieraili SUN Radion aamulähetyksessä Ilkka Lahden vieraana tiistaina. Kuuntele!

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>