Päivän vieras

Hieno mahdollisuus tytöille päästä ilmaiseen kiekkokouluun Pirkanmaalla! Radio SUN Kiekkokoulut käynnistyvät tammikuussa

today13.12.2018

share close

Torstaina Tampereella nähdään vahvasti huipputason jääkiekkoa, kun naisten maajoukkue kohtaa Ruotsin Hakametsässä kello 12 alkavassa ottelussa. Miehet kohtaavat puolestaan illalla Tshekin EHT-ottelussa, jota ennen järjestetään juhlallisuudet Timo Jutilan menestyksekkään maajoukkueuran kunniaksi.

SUN Radion aamulähetyksessä palattiin aiheissa huippujääkiekon alkujuurille aina kiekkokouluun asti. Tyttöjen ilmaiset Radio SUN -kiekkokoulut käynnistyvät vuodenvaihteen jälkeen ja ilmoittautumiset alkavat jo olla avoinna seuroissa eri puolin Pirkanmaata. Maakunnallisessa yhteistyössä ovat mukana Tappara, HC Nokia, Pyry, Hämeenkyrön Hokkarit, Ylöjärven Uplakers, LeKi ja Valkeakosken Kiekko-Ahmat.

Aamuradiossa vierailivat Jääkiekkoliiton Hämeen alueen tyttökiekkotoiminnan tutor Sari Suoniemi, Tapparan tyttötoiminnasta ja yhteistyöseuroista vastaava valmennuspäällikkö Kasperi Saarinen, sekä Hämeenkyrön Hokkareiden valmennuspäällikkö Janne Hede. Kuuntele ja tule mukaan!

Lisää tyttöjen kiekkokoulusta: http://www.tappara.fi/juniorit/seuraesittely/radio_sun_kiekkokoulut.html

Kirjoittaja: Radio SUN

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%