Päivän vieras

Hieno mahdollisuus tytöille päästä ilmaiseen kiekkokouluun Pirkanmaalla! Radio SUN Kiekkokoulut käynnistyvät tammikuussa

Hieno mahdollisuus tytöille päästä ilmaiseen kiekkokouluun Pirkanmaalla! Radio SUN Kiekkokoulut käynnistyvät tammikuussa

Torstaina Tampereella nähdään vahvasti huipputason jääkiekkoa, kun naisten maajoukkue kohtaa Ruotsin Hakametsässä kello 12 alkavassa ottelussa. Miehet kohtaavat puolestaan illalla Tshekin EHT-ottelussa, jota ennen järjestetään juhlallisuudet Timo Jutilan menestyksekkään maajoukkueuran kunniaksi.

SUN Radion aamulähetyksessä palattiin aiheissa huippujääkiekon alkujuurille aina kiekkokouluun asti. Tyttöjen ilmaiset Radio SUN -kiekkokoulut käynnistyvät vuodenvaihteen jälkeen ja ilmoittautumiset alkavat jo olla avoinna seuroissa eri puolin Pirkanmaata. Maakunnallisessa yhteistyössä ovat mukana Tappara, HC Nokia, Pyry, Hämeenkyrön Hokkarit, Ylöjärven Uplakers, LeKi ja Valkeakosken Kiekko-Ahmat.

Aamuradiossa vierailivat Jääkiekkoliiton Hämeen alueen tyttökiekkotoiminnan tutor Sari Suoniemi, Tapparan tyttötoiminnasta ja yhteistyöseuroista vastaava valmennuspäällikkö Kasperi Saarinen, sekä Hämeenkyrön Hokkareiden valmennuspäällikkö Janne Hede. Kuuntele ja tule mukaan!

Lisää tyttöjen kiekkokoulusta: http://www.tappara.fi/juniorit/seuraesittely/radio_sun_kiekkokoulut.html

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>