Tommi Raitolehto näyttelee paljon ja koko sydämellä "Sauna ja avanto tuo rentoutumista vapaa-aikaan"


Näyttelijä Tommi Raitolehdon alkuvuosi on jälleen työntäyteinen Tampereen Työväen Teatterin Pässi ja Tämä on ryöstö! -näytelmät ovat keränneet kiitosta ja lisäksi ensi-iltaan on tulossa 15.1. Avustettu itserakkaus. Raitolehto puhui aamulähetyksessä paljon jatkuvan uuden näkökulman etsimisestä teosten esittämiseen, mutta myös sen kuormittavuudesta. Tommi Raitolehto nauttiikin vapaa-ajallaan mm. avantouinnista ja saunomisesta.

Tommi Raitolehto poikkesi SUN Radion studiossa Ilkka Lahden vieraana. Kuuntele!

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>