Eduskuntavaalit Sydän-Hämeessä

Jussi Haavisto nostaa työn tekemisen hyvinvoinnin kulmakiveksi

Jussi Haavisto nostaa työn tekemisen hyvinvoinnin kulmakiveksi

Jussi Haavisto.[/caption]

Kangasalalainen Jussi Haavisto haluaisi nujertaa nuoriso- ja pitkäaikaistyöttömyyden Pirkanmaalta. – Työ tuo hyvinvointia, ensimmäistä kertaa eduskuntavaaleissa ehdolla oleva kokoomuksen kansanedustajaehdokas sanoo.

Ikä: 49

Työ: Maarakennus T.Haavisto Oy:n toimitusjohtaja, rakennusinsinööri (amk) on koulutukseni.

Puolue: Kansallinen kokoomus

Ehdokkuus: Lähdin ehdokkaaksi sen takia, että tahdon päästä eduskuntaan jatkamaan ponnisteluita sen eteen, että työn tekeminen nostetaan nykyistä selkeämmin kaiken hyvinvoinnin kulmakiveksi ja mahdollistajaksi.

Perhe: Vaimo ja tämän kaksi lasta. Lisäksi olen viikonloppuisä pojalleni ja tyttärelleni.

Luottamustehtävät: Kangasalan kaupunginvaltuuston jäsen, Infra Häme ry:n varapuheenjohtaja.

Asuinpaikka: Liutussa, Tampereen rajalla.

Harrastukset: Järjestöharrastusten lisäksi hoidan kukkoani ja viittä kanaani.  Ulkoilutamme vaimoni kanssa hänen neljää koiraansa, ja lisäksi minulla on wanha auto, Ford Zephyr 6 vuosimallia -64. Kesäisin kipaisen triathlonin tai kaksi.

Keskeiset vaaliteemat: Työ, turvallisuus ja oikeudenmukaisuus ovat tärkeimmät arvoni ja vaaliteemani. Olemme perustaneet reilut kolme vuotta sitten Kangasalan Uusi Osakeyhtiö Kuusi Oy:n, jonka tavoitteena on nuoriso- ja pitkäaikaistyöttömyyden nujertaminen Kangasalta. Meillä on työllistynyt yli 70 ihmistä, joista puolet on jatkanut meiltä pysyvästi työelämään tai opiskelemaan. Turvallisuus ja oikeudenmukaisuus ovat toisiaan tukevia arvojani ja tavoitteitani. Niin nuoret kuin ikäihmiset ansaitsevat mahdollisuuden hyvään elämään. Tätä voimme tukea varmistamalla, ettei kukaan jää vaille tarvitsemaansa huolenpitoa. Tätä kautta varmistamme kaikille turvallisen elinympäristön.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>