Eduskuntavaalit Sydän-Hämeessä

Tyydyttävän äänisaaliin kalastanut Antti Hintikka otti vaalipäivänä rennosti: ”Lämmitin saunan ja seurasin vaalilähetystä”

Tyydyttävän äänisaaliin kalastanut Antti Hintikka otti vaalipäivänä rennosti: ”Lämmitin saunan ja seurasin vaalilähetystä”

– Vaalien tulos oli tyydyttävä ensikertalaiselle, kun ottaa huomioon sen, minkä verran kampanjointia loppujen lopuksi tein, tuumaa pälkäneläinen Antti Hintikka.

18-vuotias Hintikka keräsi 88 ääntä.

Vaalit ensikertalaisen silmin olivat mielenkiintoiset. Kampanjointi vaati paljon työtä, ja pitkässä ja raskaassa prosessissa taustajoukot osoittautuivat erittäin tärkeiksi.

– Vaaliviikonloppuna aloin jo ottaa rennommin enkä enää kampanjoinut. Vaalipäivänä lämmitin saunan ja seurasin television vaalilähetystä.

Liike Nyt ei menestynyt aivan Hintikan toivomalla tavalla. Kolmen–neljän läpimenijän sijaan vain yksi ehdokas tuli valituksi, ja kaksi jäi varsin pienellä marginaalilla ulkopuolelle.

– Koko vaalien tulos on kuitenkin hyvin jännittävä. Ei ole vain yhtä selvää isointa puoluetta, ja se tekee seuraavasta neljästä vuodesta erittäin mielenkiintoisen.

Nyt Hintikka aloittaa keskittymisen yliopiston pääsykokeisiin, ensi talvena hän lähtee varusmiespalvelukseen.

– Politiikkaan otan ainakin toistaiseksi pienen pesäeron, mutta tavoitteena jossakin kohtaa on varmasti kansanedustajan paikka. Ehkä jo ensi vaaleissa olen taas ehdolla.

Antti Hintikan kevät on ollut kiireinen. Ylioppilaskirjoituksia seurasivat eduskuntavaalit. Nyt meno rauhoittuu ja aikaa pitäisi jäädä myös pääsykokeisiin lukemiselle.[/caption]

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>