Eduskuntavaalit Sydän-Hämeessä

Tyydyttävän äänisaaliin kalastanut Antti Hintikka otti vaalipäivänä rennosti: ”Lämmitin saunan ja seurasin vaalilähetystä”

today16.4.2019

share close

– Vaalien tulos oli tyydyttävä ensikertalaiselle, kun ottaa huomioon sen, minkä verran kampanjointia loppujen lopuksi tein, tuumaa pälkäneläinen Antti Hintikka.

18-vuotias Hintikka keräsi 88 ääntä.

Vaalit ensikertalaisen silmin olivat mielenkiintoiset. Kampanjointi vaati paljon työtä, ja pitkässä ja raskaassa prosessissa taustajoukot osoittautuivat erittäin tärkeiksi.

– Vaaliviikonloppuna aloin jo ottaa rennommin enkä enää kampanjoinut. Vaalipäivänä lämmitin saunan ja seurasin television vaalilähetystä.

Liike Nyt ei menestynyt aivan Hintikan toivomalla tavalla. Kolmen–neljän läpimenijän sijaan vain yksi ehdokas tuli valituksi, ja kaksi jäi varsin pienellä marginaalilla ulkopuolelle.

– Koko vaalien tulos on kuitenkin hyvin jännittävä. Ei ole vain yhtä selvää isointa puoluetta, ja se tekee seuraavasta neljästä vuodesta erittäin mielenkiintoisen.

Nyt Hintikka aloittaa keskittymisen yliopiston pääsykokeisiin, ensi talvena hän lähtee varusmiespalvelukseen.

– Politiikkaan otan ainakin toistaiseksi pienen pesäeron, mutta tavoitteena jossakin kohtaa on varmasti kansanedustajan paikka. Ehkä jo ensi vaaleissa olen taas ehdolla.

Antti Hintikan kevät on ollut kiireinen. Ylioppilaskirjoituksia seurasivat eduskuntavaalit. Nyt meno rauhoittuu ja aikaa pitäisi jäädä myös pääsykokeisiin lukemiselle.[/caption]

Kirjoittaja: Jani Oksanen

Rate it

Katso myös nämä

Eduskuntavaalit Sydän-Hämeessä

Iikka Nikkinen lähti vaaleihin suurin toivein – äänimäärä oli ehdokkaalle pieni pettymys

Iikka Nikkinen, Vasemmistoliitto.[/caption] Kuhmalahtelainen Iikka Nikkinen (vas) lähti kansanedustajaehdokkaaksi suurin tavoittein. Niinpä Nikkinen pettyi äänimääräänsä, joka jäi 761 ääneen. – Määrä on hyvä ensikertalaiselle ja ihmiselle, mutta tavoittelin tosissani kansanedustajan pestiä, joten kyllä minua kieltämättä harmittaa. Olen toki superkiitollinen kaikille jotka kokivat, että olen jo nyt valmis kansanedustajaksi, Nikkinen miettii. […]

today16.4.2019


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%