Eduskuntavaalit Sydän-Hämeessä

Pekka Matilainen suosisi maahanmuuttopolitiikassa perheitä

Pekka Matilainen suosisi maahanmuuttopolitiikassa perheitä

Pekka Matilainen, Suomen kristillisdemokraatit.[/caption]

Kristillisdemokraattien ehdokas Pekka Matilainen haluaa käyttää järjestöpuolen osaamistaan eduskunnassa. Ruutanalainen diakoniajärjestön toiminnanjohtaja sanoo, että maahanmuuttopolitiikassa Suomen pitäisi suosia lapsia, naisia ja kokonaisia perheitä.

Ikä: 49

Työ: ViaDia Pirkanmaa ry:n, ison diakoniajärjestön toiminnanjohtaja.

Puolue: Suomen kristillisdemokraatit, sillä on oikeat arvot.

Ehdokkuus: Olen ensimmäistä kertaa ehdokkaana eduskuntavaaleissa. Olen vaikuttanut järjestöpuolella pitkään. Olemme saaneet paljon aikaan ihmisten auttamistyössä. Olen tehnyt myös useita ministeriöhankkeita, joissa on saatu korjattua esimerkiksi maksuhäiriömerkintäisten henkilöiden asemaa ja helpotettua pienituloisten arkea. Koen, että nyt on aika viedä tätä vahvaa kokemusta ja osaamista vaikuttamaan eduskuntaan.

Perhe: Tiina vaimo, 4 kouluikäistä lasta ja Lyyli (noutaja)

Luottamustehtävät: KD Kangasalan johtokunta, Suomen vapaakirkon vankila- ja kriminaalityön yhdyshenkilö. Tampereen vapaakirkkoseurakunnan vanhimmiston jäsen. Rikosseuraamuslaitoksen vankilasielunhoidon neuvottelukunta, pysyvä asiantuntijajäsen.

Asuinpaikka: Kangasalan Ruutana. Mahtava ja rauhallinen asuinympäristö. Sopiva välimatka työhön. Mukavat naapurit. Tykkäämme kyllä asua täällä.

Harrastukset: Seurakuntatoiminta, riistanhoito ja metsästys. Lähimmäisten auttaminen.

Keskeiset vaaliteemat: Lähimmäistä pitäisi pyrkiä auttamaan niin, että hän välttyy käden ojentamisen häpeältä.

Päihdehoito ja päihdepolitiikka. Korvaushoidon rinnalle olisi pystyttävä tarjoamaan lääkkeetöntä vieroitusta ja kuntoutusta. Ihmisiä täytyy pystyä vapauttamaan päihteistä sitomatta ja velvoittamatta heitä niihin.

Maahanmuuttopolitiikka. Onnistunut maahanmuuttopolitiikka edellyttää hallittua maahanmuuttoa ja lieveilmiöiden tehokasta torjumista. Suomen olisi valittava turvapaikan tarpeessa olevat perheet niin, että henkilöt, jotka Suomeen päätyvät, valitaan meidän omien viranomaistemme toimesta lähellä lähtömaata pakolaisleireiltä. Valinta kohteena täytyisi olla suurimmassa vaarassa olevat lapset, naiset ja erityisesti kokonaiset perheet. Maahanmuuttajien toimeentulon on tultava entistä enemmän palkkatulon kautta sosiaaliturvan sijaan.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>