Eduskuntavaalit Ylöjärvellä

Jouni Kaasalainen edustaa vanhusten, nuorten ja maaseudun hyvinvointia

today21.3.2019

share close
50-vuotias Kaasalainen lähti mukaan politiikkaan vasta hiljattain ja kuvailee itseään tuoreeksi tapaukseksi.

Jouni Kaasalainen sanoo ajavansa tolkkua päätöksiin.[/caption]

Kolmen lapsen isä hakeutui ehdokkaaksi kunnallisvaaleihin, jonka myötä hänellä on ollut paikka kunnanvaltuustossa. Ehdokasta kiinnostaa yhteiskunnalliset asiat ja Suomen tilanne, joiden taustalla on kristilliset arvot.

– Pitkällisen harkinnan jälkeen päätin lähteä ehdokkaaksi myös eduskuntavaaleihin sillä ajatuksella, että ylöjärveläisillä on mahdollisuus äänestää kristillistä ehdokasta myös omalta paikkakunnalta.

– Nyt on aika paljon kierretty ympäri Pirkanmaata ja täten panostettu vaalityöhön, Kaasalainen kertoo urakasta.

Kaasalainen sanoo kristillisten arvojen ja arvomaailman olleen aina iso osa hänen elämää.

– Arvomaailmassani tärkeää on lähimmäisyys, joka käsittää Suomen mittakaavassa sitä, että pidämme huolta toisistamme.

– Myös kristillisdemokraattien lähestymistapa yrittäjyyteen kohtaa ajatusmaailmani hyvin.

Kaasalainen kuvailee kristillisdemokraattien näkökulmasta seuraavien vaalien ovan arvovaalit.

– Nyt on tullut pettymyksiä toisiin puolueisiin ja äänestäjät tuntuvat arvostavan kristillisdemokraatteja aika paljon sattuneista syistä. Uskon, että saamme aika hyvän kannatuksen näissä vaaleissa.

– Kristillisdemokraattien vaaliteema on “Suomi, johon voit luottaa”. Tässä ikäihmisten asiat ovat varmasti yksi tärkeimmistä asioista, jonka lisäksi yritämme rakentaa lapsiystävällistä Suomea, jossa saisimme syntyvyyden kasvuun.

Ilmasto on myös yksi teema, johon kristillisdemokraatit haluavat kantaa kortensa kekoon.

– ”Viljele ja varjele” on kristillisdemokraattien linjaus, jonka kautta haluamme suojella maata.

– Itse näen ilmaston siitä näkökulmasta, että suomalaisten on hyvä panostaa tutkimukseen, koulutukseen ja teknologian mahdollisuuksiin. Voisimme viedä osaamista tähän liittyen ulkomaille. Mielestäni tällä tavalla voimme pelastaa enemmän maailmaa, kuin jarruttamalla omaa kehittymistä tai yrittäjyyttä, Kaasalainen selvittää ja jatkaa:

– Kristillisdemokraatit ajavat kuitenkin ilmastotavoitteiden saavuttamista EU:ssa. En ole tätä vastaan.

Kaasalainen kuvailee vaaliesitteessään itseään ”rehellisesti tekojen mieheksi, joka ajaa varmasti tolkkua päätöksiin”.

Hän haluaa vaikuttaa yhteiskunnan parempaan ja turvallisempaan tulevaisuuteen.

– Lisäisin vanhusten yksityisten palveluiden ja hoidon valvontaa, jonka lisäksi lisäisin hoitajien määrää. Haluaisin myös lisätä tukea ja panostusta kotihoidolle. Kannatan osittain sotepalveluiden ulkoistamista. Silloin kun se on laadukasta, sitä voidaan ulkoistaakin.

– Myös nuorten huumeongelmat aiheuttavat huolta itsessäni. Haluaisin, että nuoret saataisiin hoidon piiriin ajoissa. Sitä voitaisiin parantaa matalan kynnyksen palvelulla.

Hyvät harrastusmahdollisuudet ovat myös hyvä tapa ennaltaehkäistä ongelmia. Nuorten ja vanhusten hyvinvoinnin lisäksi Kaasalainen haluaa edistää myös maaseudun hyvinvointia.

– Minusta piti tulla maajussi tilan jatkajana, mutta näin ei sitten käynytkään. Olen työskennellyt pitkälti kuljetusalalla. Olen kuitenkin entinen maalaistalon poika, jolle maaseutu on tärkeä asia.

– Minulle on tärkeää, että maatalous pysyisi Suomessa nuorille kiinnostavana lajina. Haluan, että kaiken kaikkiaan yrittäjyys ja työnteko pysyisi Suomessa kannattavana. Se tuo hyvinvointia koko maahan.

Kirjoittaja: Orna Ben Lulu

Rate it

Katso myös nämä

Eduskuntavaalit Ylöjärvellä

Savio ministerin salkusta: ”en sulje sitä mahdollisuutta pois”

Perussuomalaisten ylöjärveläisehdokas Sami Savio uusi eduskuntavaaleissa paikkansa eduskunnassa. Savio keräsi hurjan äänisaaliin. Hän sai peräti 11 108 ääntä. Äänestysprosentti kohosi Ylöjärvellä. Mutalassa äänestysprosentti oli 74,5.[/caption] Savion saama äänimäärä on toiseksi suurin koko Pirkanmaalla. Ainoastaan SDP:n tamperelaisehdokas Sanna Marin (19 087) sai Saviota enemmän ääniä samassa vaalipiirissä. Savion äänimäärä riitti koko […]

today17.4.2019

Eduskuntavaalit Ylöjärvellä

Juho Ojares laittoi kampanjaansa kymmeniä tuhansia euroja, mutta se ei riittänyt paikkaan eduskunnassa: ”Olen pettynyt, mutta ensi kerralla isketään vielä kovemmin”

Ylöjärven kaupunginvaltuutettu ja Pirkanmaan Kokoomuksen varapuheenjohtaja Juho Ojares keräsi ensimmäisissä eduskuntavaaleissaan yhteensä 3 908 ääntä, mikä ei kuitenkaan riittänyt paikkaan eduskunnassa. Ylöjärveläisehdokkaista Ojares sai toiseksi eniten ääniä heti Sami Savion (ps.) jälkeen. Juho Ojares tunnetaan yrittäjyyden puolestapuhujana.[/caption] Eduskuntavaalien jälkeisenä maanantaina Ojares sanoo olevansa äärimmäisen pettynyt, ettei valtava vaivannäkö tuottanut lopulta […]

today15.4.2019


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%