Eduskuntavaalit Ylöjärvellä

Juho Ojares laittoi kampanjaansa kymmeniä tuhansia euroja, mutta se ei riittänyt paikkaan eduskunnassa: ”Olen pettynyt, mutta ensi kerralla isketään vielä kovemmin”

today15.4.2019

share close
Ylöjärven kaupunginvaltuutettu ja Pirkanmaan Kokoomuksen varapuheenjohtaja Juho Ojares keräsi ensimmäisissä eduskuntavaaleissaan yhteensä 3 908 ääntä, mikä ei kuitenkaan riittänyt paikkaan eduskunnassa. Ylöjärveläisehdokkaista Ojares sai toiseksi eniten ääniä heti Sami Savion (ps.) jälkeen.

Juho Ojares tunnetaan yrittäjyyden puolestapuhujana.[/caption]

Eduskuntavaalien jälkeisenä maanantaina Ojares sanoo olevansa äärimmäisen pettynyt, ettei valtava vaivannäkö tuottanut lopulta toivottua tulosta, eli paikkaa eduskunnassa. Hän pitää kokemusta kuitenkin arvokkaana ja toteaa, että tulos oli hyvä ensikertalaiselle.

– Tottakai olen pettynyt, kun ei päästy maaliin asti. Mutta elämä jatkuu ja toisaalta tämä tarkoittaa nyt vain sitä, että ensi kerralla isketään vielä kovemmin. Tämä on kestävyyslaji, eikä voi luovuttaa, jos joskus häviää.

Nyt ensimmäiseksi mies aikoo ottaa rennosti muutaman päivän, ennen kuin palaa takaisin rakennustöiden pariin.

– Unet ovat jääneet vähäisiksi viime ajat, joten nyt aion levätä. Sitten ryhdytään taas hommiin ja aloitetaan rakentamaan, kun eduskunnan ovet eivät kerran auenneet, perheyrityksessä työskentelevä Ojares kertoo.

Kampanjointi onnistui

Ojares kertoo kampanjoinnin onnistuneen hyvin, sillä hänellä oli kokemusta jo aiemmista eduskuntavaaleista, joissa hän toimi Ylöjärven kaupunginhallituksen puheenjohtaja Katja Luojuksen (kok.) kampanjapäällikkönä.

–Noilla opeilla mentiin näissäkin vaaleissa. Käytännön asioita hoidettiin jo hyvissä ajoin, mutta nyt jälkeen päin ajateltuna esimerkiksi blogia ja mielipidekirjoituksia olisi pitänyt kirjoittaa jo ennalta pöytälaatikkoon. Kampanja sinällään onnistui eikä pääsemiseni eduskuntaan jäänyt siitä kiinni.

Paljonko suureen kampanjaan sitten upposi rahaa?

– Kymmeniä tuhansia euroja. Valitettavasti se sen vaatii.

”Puoluelinjaa selkiytettävä”

Ojares ei ole tyytyväinen oman puolueensa menestymiseen. Ylöjärvellä kokoomusta äänestettiin kaikista puolueista kolmanneksi eniten.

– Puoluelinjaa on parannettava ja selkiytettävä. Yleislinja liian keskellä ja kun kumarrellaan joka suuntaan, ei voittoa tule, hän sanoo.

Kilpakumppaninsa Sami Savion (ps.) menestymisestä Ojares on iloinen.

– Tottakai näin ylöjärveläisenä on hienoa, että Savio sai jatkaa eduskunnassa ja vielä niin komealla äänimäärällä.

Kirjoittaja: Vilma Kaura

Rate it

Katso myös nämä

Eduskuntavaalit Ylöjärvellä

Savio ministerin salkusta: ”en sulje sitä mahdollisuutta pois”

Perussuomalaisten ylöjärveläisehdokas Sami Savio uusi eduskuntavaaleissa paikkansa eduskunnassa. Savio keräsi hurjan äänisaaliin. Hän sai peräti 11 108 ääntä. Äänestysprosentti kohosi Ylöjärvellä. Mutalassa äänestysprosentti oli 74,5.[/caption] Savion saama äänimäärä on toiseksi suurin koko Pirkanmaalla. Ainoastaan SDP:n tamperelaisehdokas Sanna Marin (19 087) sai Saviota enemmän ääniä samassa vaalipiirissä. Savion äänimäärä riitti koko […]

today17.4.2019


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%