Eduskuntavaalit Sydän-Hämeessä

Tuula Komsi ei pelkää arvokonservatiivin leimaa

today26.3.2019

share close

Tuula Komsi, kansalaispuolue.[/caption]

Kansalaispuolueen Tuula Komsi muutti kahdeksan vuotta sitten Kangasalle ja kiintyi ympäröivään luontoon. Eurokriittinen eduskuntavaaliehdokas haluaa ajaa maaseudun asiaa, eikä pidä ”kaupungistamishössötyksestä” lainkaan.

Ikä: 54

Työ: Aikuiskouluttaja, filosofian maisteri.

Puolue: Kansalaispuolue.

Puolueemme on kulkenut lyhyen mutta kivisen tien, koska perustajamme Paavo Väyrynen petti meidät viime vuonna pyrkimällä presidentinvaalien jälkeen Keskustan puheenjohtajakilpaan ja velkaannuttamalla puolueemme itselleen ilman meidän puoluehallituksen (jossa itsekin olen) lupaa.

Ehdokkuus: Olen toista kertaa ehdolla eduskuntaan, mutta ensimmäistä kertaa Pirkanmaalta. Edellisellä kerralla olin ehdolla Helsingissä, puolueeni oli silloin  Muutos 2011. Linjamme, jota olen aina kannattanut, on edelleen Suomen itsenäisyyden ja puolueettomuuden vaaliminen, eurokriittisyys sekä maaseudun asian ajaminen. Pidän hyvin tärkeänä rehellisyyttä ja läpinäkyvyyttä kaikessa poliittisessa toiminnassa. Rötösherrat ja -rouvat pitäisi siis edelleen saada kuriin, nyt jos koskaan.

Luottamustehtävät: Kansalaispuolue ei osallistunut kuntavaaleihin, joten olin itse ehdolla KD:n listalla sitoutumattomana, ja tällä hetkellä olen toinen varavaltuutettu Kangasalan KD:n ryhmässä.

Asuinpaikka: Kangasala. Olen kiintynyt kotikaupunkiini, jonne muutin kahdeksan vuotta sitten Helsingistä avioiduttuani tamperelaisen mieheni kanssa. Olen oppinut arvostamaan täkäläistä maaseutua ja ympäröivää luontoa. Viime aikojen yletön kaupungistamishössötys ei ole lainkaan mieleeni, enkä näe sen tekevän ihmisiä onnelliseksi.

Harrastukset: Luontokuvaus ja taiteet.

Keskeiset vaaliteemat: Hyvään elämään tarvitaan tasapainoinen suhde luontoon, merkityksellistä tekemistä sekä arvostusta, jota myös päättäjien kuuluisi osoittaa omaa kansaansa kohtaan, vauvoista vanhuksiin. Talouden on oltava kunnossa, mutta yhteiskunta ei koskaan saa olla pelkkä markkinavoimien temmellyskenttä. Arvot ovat olleet viime aikojen politiikassa pahasti hukassa. On vaikuttanut siltä, että Suomen poliittinen johto olisi asettanut etusijalle jonkin muun kuin Suomen ja suomalaisten edun. Tähän haluaisin muutoksen, enkä myöskään pelkää arvokonservatiivin leimaa, niin epämuodikas kuin se ehkä onkin.

Kirjoittaja: Krista Nummelin

Rate it

Katso myös nämä

Eduskuntavaalit Sydän-Hämeessä

Iikka Nikkinen lähti vaaleihin suurin toivein – äänimäärä oli ehdokkaalle pieni pettymys

Iikka Nikkinen, Vasemmistoliitto.[/caption] Kuhmalahtelainen Iikka Nikkinen (vas) lähti kansanedustajaehdokkaaksi suurin tavoittein. Niinpä Nikkinen pettyi äänimääräänsä, joka jäi 761 ääneen. – Määrä on hyvä ensikertalaiselle ja ihmiselle, mutta tavoittelin tosissani kansanedustajan pestiä, joten kyllä minua kieltämättä harmittaa. Olen toki superkiitollinen kaikille jotka kokivat, että olen jo nyt valmis kansanedustajaksi, Nikkinen miettii. […]

today16.4.2019


RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%