Eduskuntavaalit Sydän-Hämeessä

”Toivottavasti seuraavilta kansanedustajilta nähdään parempia toimia” – Pertti Järvinen ja Kirsti Enlund äänestivät viimeisenä ennakkoäänestyspäivänä

”Toivottavasti seuraavilta kansanedustajilta nähdään parempia toimia” – Pertti Järvinen ja Kirsti Enlund äänestivät viimeisenä ennakkoäänestyspäivänä

Pertti Järvinen ja Kirsti Enlund äänestivät tiistaina Pälkäneen pääkirjasto Arkissa.[/caption]

– Puolueen valinta oli helppo juttu, ja oma ehdokaskin löytyi lopulta aika helposti, pälkäneläinen Pertti Järvinen kertoo.

Järvinen kävi antamassa äänensä viimeisenä ennakkoäänestyspäivänä eli tiistaina Pälkäneen pääkirjasto Arkissa.

– Äänestän yleensä aina ennakkoon. Se käy helposti ja näppärästi, eikä äänestäminen sitten jää viime tippaan, Järvinen perustelee.

Järvinen kävi uurnilla Kirsti Enlundin kanssa. Myös Enlund löysi itselleen sopivan ehdokkaan melko helposti. Enlund toivoo seuraavilta kansanedustajilta parempia toimia kuin edeltäjiltään.

– Toivon hallittua maahanmuuttopolitiikkaa ja kaiken maailman aktiivimallit pois, Enlund sanoo.

Ennakkoon äänestetty melko ahkerasti

Lähes kolmasosa pälkäneläisistä ja kangasalalaisista oli äänestänyt ennakkoon tiistaihin kello 13 mennessä. Uurnilla oli tuohon mennessä käynyt 31,4 prosenttia pälkäneläisistä ja 31,1 prosenttia kangasalalaisista. Vuoden 2015 eduskuntavaaleissa ennakkoon äänesti Pälkäneellä yhteensä 34,4 prosenttia, ja Kangasalla 28,9 prosenttia äänioikeutetuista.

Varsinainen vaalipäivä on ensi sunnuntai, jolloin uurnille pääsee aamuyhdeksästä alkaen. Äänestys päättyy sunnuntaina kello 20.

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>