SUN teemaviikot: Liikkuminen ja hyvinvointi. Liikkumisen suositukset aikuisväestölle

SUN Radiossa keskitytään tammikuussa liikkuvamman ja hyvinvoivemman elämän rakennusaineisiin. Mikä auttaa jumiutuneihin lihaksiin, millä painoa alas, miten ehkäistä istumatyön haittoja, mitkä ovat liikunnan suositukset eri ikäryhmille?

Liikkumisen suositukset aikuisväestölle (18-64 v.), Haastateltavana erikoistutkija Pauliina Husu UKK-instituutista. Suomalaisten aikuisten liikkuminen, paikallaanolo ja uni ja keinot niiden parantamiseksi (mm. työmatkaliikkuminen, arkiliikkeen lisääminen, harrastustoimet, liikuntaneuvonta) – lisäksi katsaus suositusten historiaan ja taustaan.

Kuuntele haastattelu tästä:

Ohjelmayhteistyössä: 

Tutkitusti terveellistä ja turvallista liikkumista edistämässä jo 40 vuoden ajan 

Kommentoi

XHTML: Voit käyttää näitä tägejä: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>