Päivän vieras

Hävikkiruokailu Lempäälässä jatkuu taas 21.1. alkaen

Hävikkiruokailu Lempäälässä jatkuu taas 21.1. alkaen

Lempoisten seurakuntatalossa (Kirkkopolku 6–8) pääsee tiistaista 21. tammikuuta alkaen jälleen osallistumaan hävikkiruokailuun.
Lempäälän kunnan ja Lempäälän ev.-lut. seurakunnan yhdessä järjestämä hävikkiruokailu jatkuu myös tänä vuonna.Yhteisöllisen ruokahetken lounastarpeet ovat valmistuskeittiöiden ylijäämäruokaa. Se kuljetetaan lähikouluilta ja terveyskeskuksen henkilöstöravintolasta seurakuntataloon tarjoiltavaksi kello 13.00–14.00

Lempäälän kunnan ruokapalvelupäällikkö kävi juttusilla ja keskusteli Sampsan kanssa mm. mistä kyseinen ruoka tulee, millainen vastaanotto ruokailulla on ollut, onko millainen tarve, ja onko olemassa stereotyyppistä kävijää, vai onko kävijlitä kaikenlaisia ja ikäisiä.

Lempäälä-Vesilahden sanomien jutua aiheesta voit lukea täältä

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>