Päivän vieras

Gluteeniton Leipomo ILONA haluaa tarjota erityisruokavaliota noudattaville valinnanvapautta

Gluteeniton Leipomo ILONA haluaa tarjota erityisruokavaliota noudattaville valinnanvapautta

Gluteeniton Leipomo ILONA:n perustaja Mira Lindqvist

Mira Lindqvist on pitkään ollut innokas kotileipuri ja vuonna 2012 hän perusti gluteenittoman leipomon pitkälti oman perheen tarpeiden johdosta. Lapsella todettu vilja-allergia johti kokeilemaan myös gluteenittomilla jauhoilla leipomista, koska tuolloin kaupoista ei löytynyt kuin lähinnä pakastealtaista muutama vaihtoehto mistä valita.

Tänä päivänä Lempäälän Sääksjärvellä sijaitsevan Gluteeniton Leipomo ILONA:n tuotteet tunnetaan ympäri Suomea ja leipomo on palkittu myöskin Vuoden 2018 gluteeniton yrityksenä. Lisäksi Gluteeniton Leipomo ILONA on levinnyt Turkuun franchising-kokeilun myötä ja tavoitteena on saada toimipisteitä muuallekin.

SUN Iltapäivässä vieraillut Lindqvist kertoi haastattelussa mm. mitkä ovat leipomon suosituimpia tuotteita.

 

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>