Päivän vieras

Viialan Kulttuuriklubi haluaa kohentaa paikkakunnan yhteishenkeä ja lisätä kulttuuritarjontaa

Viialan Kulttuuriklubi haluaa kohentaa paikkakunnan yhteishenkeä ja lisätä kulttuuritarjontaa

Viialan Kulttuuriklubin Janne Lähteenmäki ja Heikki Ahonen[/caption]

Viime syksynä perustettu Viialan Kulttuuriklubi aikoo järjestää tapahtumia, luoda yhteisöllisyyttä ja ennen kaikkea saada Viialan ja koko Akaan alueelle ihmiset kiinnostumaan paikallisesta toiminnasta. Yhdistyksellä on selkeä tavoite saada viime vuosina Akaan alueella hiljentynyt kulttuuritarjonta kasvamaan ja saada asiasta innostuneet tuottamaan yhdessä kulttuurielämyksiä asukkaille.

Ensimmäinen todellinen ponnistus koittaa 28.2.-1.3. Yhdistys järjestää hiihtolomaviikolla ensimmäisen kulttuuriviikonlopun joka pitää sisällään kaksi loppuunmyytyä stand up -klubia, elävää musiikkia sekä paikallista elokuvaosaamista. Lisäksi työn alla on Viialan markkinoiden yhteydessä 23.5. järjestettävä Viva la Viiala -festivaali.

Yhdistyksen puheenjohtaja Heikki Ahonen ja hallituksen jäsen Janne Lähteenmäki vierailivat SUN Iltapäivässä keskiviikkona 19. helmikuuta.

 

Lue lisää aiheesta:

Jätä kommentti

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista.

Voit käyttää näitä HTML tägejä ja attribuutteja:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>