Kaupallinen yhteistyö

Säästä tuhansia euroja vertailemalla lainat netissä

today24.7.2023

Background
share close

Haluatko säästää tuhansia euroja lainakuluissa? Etsitkö tapoja, joilla voit varmistaa, että jokainen euro on käytetty viisaasti? Siinä tapauksessa kannattaa kokeilla lainojen vertailua. Sekä uudet että nykyiset lainat on mahdollista kilpailuttaa. Nordic Bankin lainavertailussa tämä onnistuu helposti, sillä tavoitat yhdellä ilmaisella hakemuksella jopa yli 30 pankkia ja rahoitusyhtiötä. Palvelussa voit kilpailuttaa esimerkiksi autolainat, lomalainat, remonttilainat, kulutusluotot ja monet muut lainat 70 000 euroon asti.

Eri lainavaihtoehtojen vertailu on nopeaa ja vaivatonta. Sinun ei tarvitse täyttää lainahakemusta erikseen jokaiseen pankkiin, vaan sinun täytyy täyttää vain yksi hakemus netissä ja voit sillä saada useita tarjouksia eri paikoista. Ei pitkiä lainaneuvotteluja eikä lainarahojen odottelua. Saat lainapäätöksen nopeasti ja rahat tilillesi tavallisesti jo yhden arkipäivän kuluessa.

Miksi lainojen vertailu on tärkeää?

Lainojen vertailu saattaa kuulostaa työläältä, mutta se on oikeastaan todella helppoa. Pienellä vaivalla voit saada säästettyä merkittäviä summia rahaa. Tämän osoittavat myös Nordic Bankin nettisivuilta löytyvät esimerkkilaskelmat. Esimerkiksi 20 000 euron lainassa voi saada säästöjä jopa lähes 10 000 euroa, kun lainan kilpailuttaa.

Sekä pienten että isojen lainojen vertaileminen on tärkeää, mutta kilpailuttamisen merkitys tietysti korostuu, kun kyseessä on iso laina. Silloin säästettävä summa saattaa kasvaa jopa tuhansiin euroihin. Lainaa ei siis kannata ottaa ensimmäisestä mieleen tulevasta lainapaikasta tutustumatta ensin muiden tarjoamiin lainoihin.

Lainojen vertailu antaa sinulle mahdollisuuden löytää paras mahdollinen lainatarjous. Eri lainantarjoajien lainoissa on erilaiset korot ja kulut. Vertailemalla voit löytää edullisimman koron ja muutenkin tarpeisiisi sopivan lainan. Pienempi korko tarkoittaa tietysti sitä, että maksat vähemmän kuluja ja voit säästää paljon rahaa pitkällä aikavälillä. Kukapa ei haluaisi lisäeuroja lompakkoon?

Lainojen vertailu antaa sinulle mahdollisuuden löytää juuri tarpeisiisi sopiva laina. Voit valita takaisinmaksuajan, joka sopii budjettiisi. Näin voit välttää ylivelkaantumisen ja pidät oman taloutesi hallinnassa.

Näin lainoja vertaillaan Nordic Bankin lainavertailussa

Nordic Bankin lainavertailu tarjoaa helpon ja tehokkaan tavan vertailla lainoja. Säästät vaivaa ja aikaa, kun voit saada useita lainatarjouksia yhdellä hakemuksella. Saat kattavan kuvan lainamarkkinoista helposti ja nopeasti.

Lainojen vertailussa on kolme yksinkertaista vaihetta:

1. Täytä ilmainen lainahakemus Nordic Bankin nettisivuilla.

Hakemuksen täyttäminen on helppoa eikä se vie kauan aikaa. Sinun täytyy vain antaa itsestäsi ja taloudellisesta tilanteestasi joitakin perustietoja ja lainapäätös tehdään näiden tietojen sekä luottotietojen perusteella.

2. Vertaile lainatarjouksia.

Yhdellä ilmaisella hakemuksella voit saada jopa kymmeniä lainatarjouksia eri tahoilta. Saat kaikki tarjoukset sähköpostiisi ja sen lisäksi pääset vertailemaan niitä verkkopalveluumme, jossa ne järjestyvät automaattisesti koron mukaan.

3. Valitse paras tarjous ja nosta rahat tilillesi.

Tarjousten joukosta on helppo valita paras lainavaihtoehto. Kun olet allekirjoittanut sopimuksen sähköisesti ja toimittanut vaaditut liitteet, saat rahat tilillesi pian. Parhaassa tapauksessa ne siirretään jo saman arkipäivän aikana.

 

Kiinnitä näihin asioihin huomiota lainatarjousten vertailussa

Kun vertailet lainoja, on tärkeää ottaa selvää lainan ehdoista. Lainan pitää sopia sinun yksilölliseen taloudelliseen tilanteeseesi. Kiinnitä huomiota erityisesti näihin asioihin:

Korko

Korko tarkoittaa käytännössä rahan hintaa. Se on yksi tärkeimmistä tekijöistä lainaa valittaessa, sillä se vaikuttaa suuresti lainan hintaan. Mitä matalampi korko on, sitä edullisempi laina yleensä on.

Käsittelykulut

Pelkkää nimelliskorkoa ei kuitenkaan silti kannata tuijottaa, koska se ei kerro ihan koko totuutta lainan hinnasta. Lainasta maksetaan aina myös erilaisia kuluja. Osa niistä maksetaan vain kerran, joitakin maksetaan kuukausittain. Myös kulut vaikuttavat lainan hintaan. Siksi niitä ei kannata jättää huomiotta.

Todellinen vuosikorko

Todellinen vuosikorko on luku, joka sisältää koron ja kulut. Se siis kertoo, mitkä ovat lainan todelliset kustannukset vuositasolla. Todellinen vuosikorko on erittäin kätevä työkalu lainojen vertailussa. Se on yksi tärkeimmistä luvuista, johon kannattaa kiinnittää huomiota, kun lainaa kilpailuttaa.

Takaisinmaksuaika

Takaisinmaksuaika kertoo, missä ajassa sinun pitää maksaa laina takaisin. Valitse sellainen takaisinmaksuaika, joka sopii taloudelliseen tilanteeseesi. Ota huomioon, että takaisinmaksuaika vaikuttaa sekä lainan kokonaiskustannuksiin että kuukausierään. Liian lyhyt maksuaika saattaa tehdä kuukausierästä liian suuren ja nostaa riskejä. Liian pitkä maksuaika taas johtaa suurempiin kokonaiskustannuksiin.

Muut ehdot

Tutustu myös muihin ehtoihin, kuten esimerkiksi lyhennysvapaan mahdollisuuteen sekä lainan ennenaikaisen takaisinmaksun seuraamuksiin. Lainan voi maksaa pois alkuperäistä sopimusta nopeammin ja usein tämä onnistuu ilman ylimääräisiä kustannuksia. Asia kannattaa kuitenkin vielä tarkistaa lainaehdoista.

Kirjoittaja: Mainostajan Sisaltoa

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%