Kaupallinen yhteistyö

Yhdistelylainan avulla voit päästä eroon kalliista luotoista

today16.3.2024

Background
share close

Oletko kyllästynyt makselemaan monen eri lainan lyhennyksiä joka kuukausi? Tuntuuko, että luottojen lyhentämiseen kuluu liian paljon rahaa? Yhdistelylaina voi olla ratkaisu, jonka avulla parannat rahatilannettasi.

Yhdistelylainan ansiosta voit heittää hyvästit useille lainoille ja korkeille koroille. Kun kaikki lainat yhdistetään, sinulle jää vain yksi selkeä maksusuunnitelma, yksi korko ja yksi kuukausittainen maksuerä.

Mitä hyötyä lainojen yhdistämisestä voi olla?

Vakuudeton yhdistelylaina tarjoaa mahdollisuuden yhdistää useat erilliset luotot yhdeksi selkeäksi kokonaisuudeksi. Yhdistelyn tavoitteena voi olla rahan säästäminen, kuukausierien pienentäminen sekä raha-asioiden hallinnan helpottaminen.

Kalliiden luottojen yhdistäminen edullisemmaksi lainaksi voi tuoda huomattavia säästöjä koroissa ja kuluissa. Usein isomman lainan korko on nimittäin matalampi kuin pienten lainojen korot. Lisäksi yhden lainan hoitaminen on helpompaa ja unohdusten riski pienenee, kun kuukausittaisia maksuja on vain yksi.

Yhdistelylaina voi pidentää laina-aikaa. Näin kuukausierästä tulee aiempaa pienempi, joten rahaa jää mukavasti enemmän muihin menoihin ja säästöön. Velkojen yhdistämisen lisäksi on tärkeää käydä läpi omia rahankäyttötapoja ja tehdä niihin tarvittavia muutoksia. Lainojen kertymistä pitää välttää jatkossa, jotta lainojen yhdistämisestä on todellista pitkäaikaista hyötyä.

Näin lainojen yhdistäminen toimii

Lainojen yhdistäminen on helppoa. Ensimmäinen askel on kartoittaa kaikki nykyiset lainat. Sitten voit hakea yhdistelylainan, joka kattaa kaikki nykyiset velkasi. Uudella lainalla voit maksaa vanhat luotot kerralla pois, ja jäljelle jää vain yksi laina.

Lainojen yhdistäminen Nordic Bankin lainavertailun kautta:

1. Laske, minkä verran sinulla on nyt lainaa yhteensä.

2. Hae järjestelylainaa Nordic Bankin kautta.

3. Vertaile tarjouksia. Tavoitat jopa yli 30 lainapaikkaa yhdellä hakemuksella, joten voit saada lukuisia tarjouksia.

4. Valitse paras tarjous, nosta rahat tilillesi ja maksa kaikki muut lainat kokonaan pois.

Järjestelylainojen vertailu voi tuoda merkittävät säästöt

Kun harkitset yhdistelylainan ottamista, kannattaa ehdottomasti vertailla eri pankkien tarjouksia. Eri pankit voivat tarjota erilaisia korkoja (noin 4,5-20 %) ja myös lainasummat voivat vaihdella. Kilpailuttamalla voit löytää halvemman lainan ja säästää paljon rahaa.

Nordic Bankin kautta vertailu onnistuu vaivattomasti. Nordic Bank ei itse myönnä lainaa, vaan auttaa sen kilpailuttamisessa. Palvelussa voit kilpailuttaa lainat 500 eurosta 60 000 euroon asti jopa noin 30 pankin ja rahoitusyhtiön välillä. Valitse sopiva laina-aika 1-15 vuodesta.

Järjestelylainan todellinen vuosikorko on yksilöllinen. Siihen voi vaikuttaa lainan koko, maksuaika, hakijan rahatilanne sekä mahdollinen yhteishakija. Saat tietää oman korkosi, kun teet lainahakemuksen. Hakemuksen tekeminen ja tarjouksiin tutustuminen ei sido sinua mihinkään.

Kirjoittaja: Mainostajan Sisaltoa

Rate it

RADIO SUN TAAJUUDET

Etelä-Pirkanmaa 96,7

Ikaalinen ja Hämeenkyrö 96,3

Kankaanpään seutu 106,7

Parkanon seutu 91,7

Tampere 107,8

Ylä-Pirkanmaa 91,5

Radio SUN on osa Pirmedioita.

 
Juontajat:

studio@radiosun.fi

Mainosmyynti:

myynti@radiosun.fi

Mainostrafiikki:

radio@radiosun.fi

Uutis-, juttu- ja menovinkit: toimitus@radiosun.fi

Radio SUN

Suvantokatu 13

33100 Tampere

Studio 010 5844 655

WhatsApp 043 2170 273

Verkkopalvelussamme käytetään evästeitä käyttökokemuksen parantamiseksi. Tutustu tietosuojakäytäntöihimme täällä.

0%