SUN viihteelle -toivekonsertti klo 18–23

SUN viihteelle -toivekonsertti klo 18–23

SUN Viihteelle on toiveparatiisi täynnä kuuntelijoiden suosikkeja perjantaisin ja lauantaisin klo 18-23. Viisi tuntia toivemusiikkia, vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Kaikki toiveet ovat maksuttomia! (ainoastaan normaali operaattorimaksu).

Lauantain 19.6. SUN Viihteelle jää pois ohjelmistosta tuotantoon liittyvistä syistä. SUN Radio pahoittelee tilannetta.
Koska suosittu ohjelma jää pois lauantailta pakottavan tilanteen vuoksi, tehdään kesäkuun viimeisestä lähetyksestä extrapitkä. Näin pyritään saamaan mahdollisimman moni toiveineen, terveisineen ja kuulumisineen mukaan. Toiveita soitetaan 18.6. aina klo 24 asti.

Ensi viikolla vietetään radiollakin juhannusta, joten perjantain 18.6. jälkeen seuraavat toivekonsertit ovat ohjelmistossa heinäkuun puolella, 2. ja 3.7.

SUN Viihteelle -lähetykseen voit osallistua kerran viikossa, perjantaina tai lauantaina. Jos toiveesi soi lähetyksessä perjantaina, voit toivoa seuraavan kerran taas seuraavalla viikolla. Toiveita otetaan vastaan klo 18 alkaen.

Toivomme, että kaikki halukkaat pääsevät viihtymään iloiseen joukkoomme. Valitse siis päiväsi ja toivo alla olevien ohjeiden mukaan. Tervetuloa mukaan!

 

Toiveohjeet:
Soita toiveesi suoraan lähetykseen 010 5844 655. Voit lähettää toiveesi myös sähköpostilla osoitteeseen studio@radiosun.fi. Voit toivoa myös WhatsAppilla numerosta 043 2170 273

 

  • Laura Teräväinen

    Toivoisin radiossanne soitettavan Kari Luodon uudelta loistavalta levyltä biisin Täyttä ymmärrystä vailla.

    Kiitti kiitti!

  • Katja karisukki

    Haluaisin kuulla listoillanne Kari Luoto ja Täyttä ymmärrystä vailla kipaleen.

Kommentointi ei ole käytössä.